Dartstoernooi in Vlijmen

Meld hier aankomende toernooien!
BUTTON_POST_REPLY
Dartsjournalist
Lid
BerichtenCOLON 1506
GeregistreerdCOLON 24 Nov 2014, 18:03

Dartstoernooi in Vlijmen

Bericht door Dartsjournalist » 17 Apr 2016, 20:08

Dartsevenement in Café Feestzaal Den Braai te Vlijmen op zaterdag 30 juli. Bij dit kwalificatietoernooi is een startbewijs te verdienen voor het hoofdtoernooi van Double Double Dutch op vrijdag 26 augustus in het Brabantse Nieuwkuijk.

De winnaar van het kwalificatietoernooi in Vlijmen speelt in de eerste ronde van het hoofdtoernooi tegen dartstopper Vincent van der Voort of Benito van de Pas in een best of 7 legs. De winnaar mag eveneens een gast meenemen en samen krijgen zij toegang tot de spelersruimte.

De verliezend finalist ontvangt vier tickets voor het Double Double Dutch evenement, terwijl de twee halve finalisten naar huis gaan met ieder twee toegangskaarten.

Op de dag van het evenement kan je je ter plaatse aanmelden vanaf 15:00 uur, waarna een uur later de qualifier van start gaat. Het toernooi wordt in een poulesysteem afgewerkt. Deelname kost slechts vijf euro.

Er kunnen maximaal 64 spelers meedoen aan dit kwalificatietoernooi. Inschrijven kan via een e-mail naar Pieterverbeek@live.nl.

Afbeelding
Twitter: @PVDarts180

BUTTON_POST_REPLY